LINII FINE ȘI RIDURI

O ABORDARE MULTI TEHNOLOGIE PENTRU TRATAREA LINIILOR FINE, RIDURI ADUNCI ȘI VERGETURI

Opțiunile de tratament pentru riduri și de fermitate a pielii care utilizează radiofrecvența (RF) au devenit din ce în ce mai populare pentru tratarea ridurilor faciale, laxității pielii și vergeturilor – afecțiuni promovate de expresiile faciale, îmbătrânirea, daunele solare, fumatul, hidratarea deficitară și alți diverși factori.

Tehnologia RF se bazează pe conversia energiei electrice în căldură, iar o creștere a temperaturii la nivelul dermului declanșează un mecanism natural de neocolageneză care duce la remodelarea colagenului.

Abordarea tehnologică unică a Forma-tk utilizează o atitudine multi-tehnologică prin combinarea tehnologiilor inteligente ST și R-SONIC într-un protocol avansat de tratament pentru rezultate mai bune.

În urma tratamentului, pacienții pot reveni imediat la activitatea lor zilnică.

Aplicator SMART ST: Folosind Micro Pulsed Bipolar RF cu electrozi cu dublă răcire pentru a trata ridurile adânci și vergeturile, aplicatorul SMART-ST oferă efecte de contracție pe termen scurt și de strângere de lungă durată.

Aplicator R-Sonic: Folosind o combinație unică de Bipolar RF și masaj cu ultrasunete pentru a crește tonusul dermului reticular, aplicatorul R-Sonic îmbunătățește aspectul și textura pielii, oferind un tratament blând al ridurilor prin stimularea sângelui și a ingredientelor active transepidermice.

IA LEGĂTURA CU UN SPECIALIST

Află mai multe despre protocoalele clinice unice.