Despre Formatk

DESPRE FORMATK

MOȘTENIREA INOVAȚIEI

Formatk Systems este un dezvoltator și producător global de dispozitive tehnologice orientate spre piața estetică medicală. Fondată în 2008 de un grup de veterani din industrie, Formatk Systems a introdus și continuă să introducă o gamă de produse sofisticate care dă putere practicienilor profesioniști și stabilește un nou standard de calitate, inovație și siguranță. Valorile noastre sunt înrădăcinate în angajamentul de a contesta normele actuale și de a depăși granițele tehnologice existente, combinând experiența vastă în cercetare și dezvoltare, o abordare multidisciplinară și o cooperare profundă cu partenerii noștri globali. Toate produsele Formatk sunt proiectate, dezvoltate și fabricate în laboratoarele noastre de ultimă generație și supuse celei mai riguroase asigurări de calitate, iar procedurile noastre clinice se bazează pe cercetări clinice ample.

Despre Formatk

Misiune

Vrem să ajutăm practicienii profesioniști prin dezvoltarea de produse și aparate ce sunt puternic fundamentate pe baza multifuncționalității și a excelenței tehnologice.


Viziune

Pentru a deveni un lider global pe piața de estetică medicală prin dezvoltarea de produse ce modelează această piață și stabilește un nou standard de inovație și calitate.